De Piekenier


Lunch  |  Restaurant  |  Terras

Bob en Wilma Wessels Beljaars
Voorstraat 21, Oudeschans
Tel: (0597) 655370

Open het gehele jaar!
April tot en met Oktober:
Woensdag tot en met Zondag 12.00 uur
Alle openingstijden ->

 

De Nieuwe Keuken van De Piekenier

"Genieten van vooral Indonesische, maar ook andere Aziatische gerechten!"

Na 14 jaar in Oudeschans met succes de gasten van de Europese keuken te hebben laten genieten is het tijd voor vernieuwing!
Zoals iedereen wellicht weet is Bob Wessels Beljaars, kok en mede-eigenaar van De Piekenier zelf van Nederlands-Indische komaf. De Indonesische keuken zit dus in zijn bloed en heeft aan de oorsprong gestaan van zijn passie voor koken.Alle gerechten zijn in onze eigen keuken met zorg bereid, volgens traditionele Indonesische en Nederlands-Indische recepten en bieden een scala van heerlijke geuren en smaken, vanzelfsprekend met de hoge kwaliteit die U van Restaurant De Piekenier gewend bent!

Sommige gerechten komen uit andere Aziatische landen. Met name voor vegetariërs en gasten met een veganistisch dieet is er een ruime keuze!

Vanwege de uitgebreide voorbereiding ervan, kan de samenstelling van de gerechten niet worden veranderd.

Bestellen en Afhalen
De Piekenier biedt een mooie kaart voor het afhalen van Indonesische gerechten!Download deze hier!
Telefonisch bestellen kan vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur tot 19.00 uur op 0 5 9 7 - 6 5 5 3 7 0. Wij maken een afspraak met u om uw bestelling op te halen.

Lunchen
Voor 's middags hebben wij een nieuwe Lunchkaart, waar vanzelfsprekend een aantal van de Indonesische/Aziatische gerechten op staan. Daarnaast natuurlijk ook nog een aantal lunchgerechten die u al langer van ons kende. Bekijkt u de nieuwe Lunchkaart hier! Lunchen kunt u van woensdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Dineren
De woensdag en donderdag hebben wij nodig om alle gerechten van de menukaart voor u voor te bereiden. Daarom kunt u voorlopig alleen van vrijdag tot en met zondag bij ons dineren. Onze Indonesische Restaurantkaart biedt u een keur aan gerechten uit de traditionele Indonesische en Aziatische keuken.
Dineren kunt u van vrijdag tot en met zondag vanaf 18.00 uur. Hoewel u natuurlijk in alle rust kunt blijven genieten van uw maaltijd, sluit onze keuken voor nieuwe bestellingen om 20.00 uur.

Heeft u bijzondere wensen of vragen over een dieet, neemt u dan gerust contact met ons op!

Download hier onze folder. >